Over ons

CharismaGids.nl logo

Wij helpen professionals en ondernemers zich onderscheidend neer te zetten en hun persoonlijkheid zichtbaar te maken. Het versterken van authenticiteit, aantrekkelijkheid en geloofwaardigheid staat hierbij centraal.

We zijn ervan overtuigd dat een charismatische, karaktervolle profilering bijdraagt aan het bereiken van je doelen, zowel zakelijk als privé, online en offline.

De unieke formule van Lida

Het boek Werk aan je charisma

Bij onze aanpak ben jij het uitgangspunt. Het fundament voor een charismatische uitstraling is je kleding. Om te leren zien welke kleding jou optimaal recht doet, heeft Lida van Doorn de Recht-Rond Formule ontwikkeld. Bij deze formule spelen de vorm van je hoofd en de gezichtskarakteristieken de hoofdrol, zij zijn het meest authentieke aan jou. Haar Recht-Rond Formule is de sleutel tot een charismatische uitstraling. Lida traint en adviseert al meer dan 25 jaar ondernemers en professionals in het versterken van uitstraling en visuele overtuigingskracht. Ze heeft haar zienswijze, kennis en ervaring samengevat in twee boeken: Overtuigen door uitstraling en haar laatst verschenen boek Werk aan je charisma.

Je totale uitstraling

Naast je kleding richten we ons op je houding en beweging en je online uitstraling, zoals je profiel- en omslagfoto op LinkedIn, hoe je overkomt bij videobellen en je website. Met onze trainingen en adviezen neem je de regie over je uitstraling.

Het team

Charismagids.nl is opgericht door Lida van Doorn en haar zoon Roeland de Vos. Hiervoor had Lida haar onderneming Lida van Doorn – charisma-management. Omdat de onderneming nu uit meerdere personen bestaat, is de naam veranderd naar CharismaGids.nl. CharismaGids.nl staat voor een breder aanbod en een groter team.

Lida van Doorn

Lida: Ik ben een kijker, een creatieveling en geïnteresseerd in mensen. Ik vind het fijn dat men door m’n trainingen blijer, sterker en -zoals cursisten vaak aangeven- gelukkiger in het leven staat. Men kan zich meer ontplooien, persoonlijke talenten komen beter tot hun recht. Dat is waar ik het voor doe. Lees hier meer over Lida.


Roeland de Vos

Roeland: Oog hebben voor detail heb ik van jongs af aan geleerd van Lida. Na 10 jaar te hebben gewerkt als product ontwerper, heb ik mijn focus verlegd naar graphic- en webdesign. Graag help ik mensen online over te komen zoals ze ook in persoon zijn. De technieken van Lida pas ik online toe.

In de media

Benieuwd naar wat er in de media is verschenen over CharismaGids.nl, Lida van Doorn en Roeland de Vos? Bekijk onze In de media pagina. De artikelen gaan terug tot 1993, toen Lida haar onderneming startte.

Is kleding je instrument of je valkuil?

Ontdek het met onze gratis mini-cursus.

Start nu   ❯