Wil je weten hoe je online overkomt?

Kom charismatisch over tijdens videobellen, op LinkedIn of met je website.

Het beeld dat je online neerzet doet er toe. Daar ben je je waarschijnlijk wel van bewust. Maar hoe zien anderen je? Kom je over zoals je wilt? Met onze trainingen en adviezen krijg je daar antwoord op.

Ook online gaat het erom een authentiek, aantrekkelijk en geloofwaardig beeld neer te zetten. Te laten zien wie je bent en waar je voor staat. Dit geldt voor al je visuele uitingen, zoals videobellen, je foto’s op LinkedIn of je website.

Ervaar je dat je online anders overkomt dan offline? Dat je gesprekken met videobellen minder succesvol verlopen? Of krijg je niet de reacties op je website die je wilt? Neem de regie over je uitstraling en vergroot je charisma en visuele overtuigingskracht.

Samen zorgen we ervoor dat je online overkomt zoals je wilt overkomen en dat je zeker bent over het beeld dat je neerzet.

Ons aanbod in het versterken van je online uitstraling

Een overtuigende profielfoto op LinkedIn

Hoe kom je over op LinkedIn? Wat zegt je profielfoto over jou? Welke indruk maak je? Dat is vaak lastig zelf te beoordelen. We geven je daar graag het antwoord op.

In een videoconsult van een half uur geven we je feedback op hoe je op je foto overkomt en hoe je deze het beste kunt gebruiken om het gewenste effect te behalen. Met enkele kleine aanpassingen kun je al een geheel andere indruk maken. Het grote verschil zit vaak in een klein detail.

Is de uitstraling van de foto geheel niet passend bij hoe je wilt overkomen, dan helpen we je om een betere keuze te maken.

Het eindresultaat: met je profielfoto maak je de indruk die je wilt maken.

Nieuwsgierig? Plan een belafspraak

Videobellen met charisma

Hoe kom jij over tijdens videobellen? Tegenwoordig vergaderen we, geven we presentaties en solliciteren we zelfs online. Je non-verbale communicatie is hierbij enorm belangrijk.

We bespreken het beeld dat je neerzet en hoe je overkomt in het persoonlijk contact. Alle aspecten van je uitstraling passeren de revue. Je kleding, houding, beweging, gezichtsexpressie, je achtergrond. Kortom: we kijken naar het totaalplaatje. We richten ons daarbij op situaties waarin jij je onzeker voelt.

In een kort tijdsbestek leer je hoe je tijdens het videobellen je charisma, je zelfvertrouwen en visuele overtuigingskracht versterkt. Na deze training voel je je zeker over je uitstraling, weet je hoe je overkomt en videobel je makkelijker.

Nieuwsgierig? Plan een belafspraak

Maak met je website de indruk die je wilt

Het is belangrijk dat je je met je website onderscheidend neerzet. Potentiële klanten of opdrachtgevers bezoeken over het algemeen eerst je website voordat ze persoonlijk met je in contact gaan. Hoe komt jouw onderneming online over?

We analyseren je website op uitstraling en of deze klopt met jou, je doel en je doelgroep. Daarnaast analyseren we je website op gebruiksgemak en snelheid. We halen de frictie weg voor de bezoeker om aankopen te doen. We koppelen onze bevindingen terug met onderbouwd advies en doen aanbevelingen hoe je met je website je visuele identiteit versterkt en je website optimaal laat werken. De aanbevelingen kunnen we ook voor je doorvoeren.

Nieuwsgierig? Plan een belafspraak

Iris Korver over personal branding

Lida heeft mij, in korte tijd, enorm geholpen om mij zekerder te voelen tijdens het videobellen. Makkelijk uit te voeren tips hebben mij meer zelfvertrouwen gegeven en dat is te zien. Ik krijg complimenten van onder andere collega’s!

Iris Korver, Adviseur inzetbaarheid NS

Wilma Heideman

Al een tijdje lukte het mij maar niet om zelfverzekerd een digitaal gesprek te voeren. Telkens vroeg ik me af: Kom ik wel goed over? Heb ik de juiste kleding aan? Praat ik niet te snel of juist te langzaam?
Ik besloot de hulp in te roepen van Lida. Zij heeft mij geholpen om mezelf goed neer te zetten. Ik maak me nu niet langer druk om hoe ik digitaal overkom en kan me goed op de inhoud van het gesprek concentreren.

Wilma Heideman

Wil jij ook weten hoe je online overkomt?

Wil je je online uitstraling versterken en je charisma vergroten?
Plan een belafspraak en we bespreken de mogelijkheden.