Visueel overtuigen binnen en buiten de organisatie

De eigen impact optimaal managen

Met onze trainingen en adviezen ontdekken medewerkers hoe ze de regie krijgen over hun uitstraling en leren ze de eigen impact optimaal managen. Met de beproefde methode van Lida van Doorn en haar inspirerende aanpak leren ze op een snelle en systematische wijze zien en ontdekken wat kleding, houding en beweging met uiterlijk, innerlijk en impact doen.

Vergroot door je uitstraling je persoonlijke effectiviteit

Kijken, vergelijken, zien, ervaren en ontdekken. Het zijn de pijlers van onze trainingen. De trainingen hebben een bijzonder persoonlijk karakter. Het is gericht op het analyseren, interpreteren en vergroten van de persoonlijke uitstraling en effectiviteit. Daarbij hanteren we drie sleutelbegrippen: authenticiteit, aantrekkelijkheid en geloofwaardigheid.

Onder meer deze organisaties gingen je voor

Gemeente Arnhem

Dank je wel voor alle tips en trucs en de prettige manier van presenteren, Lida. We zijn bewuster naar onszelf gaan kijken. Ook is de teamgeest verder versterkt. Het is grappig, dat we nu ook bij elkaar meer letten op wat we dragen en er opmerkingen over maken. Doordat we ons beter en steviger kunnen profileren, zijn we meer zichtbaar geworden binnen de organisatie!”

Marjan Wegdam, projectsecretaris – Schuytgraaf, Gemeente Arnhem

De mogelijkheden


Online workshop
Neem de regie over je uitstraling

De regie nemen over je uitstraling en de eigen impact optimaal managen zijn de persoonlijke vaardigheden die centraal staan in deze online workshop. Met als doel overtuigender communiceren en de persoonlijke effectiviteit vergroten.

In kleine groepen worden deelnemers zich bewust van het effect van de persoonlijke uitstraling op communicatie, beeldvorming en persoonlijke effectiviteit. Men leert bewust en objectief kijken naar de elementen die beslissend zijn voor het beeld dat men neerzet en de boodschap die men overbrengt. Beeld, persoonlijkheid en boodschap leert men met elkaar in evenwicht brengen, zodat ze elkaar versterken.

Wil je meer informatie en de mogelijkheden bespreken? Plan een bel afspraak of neem contact met ons op.

Plan een belafspraak

Online training
Het Fundament voor Charisma

Met deze individuele training legt de cursist de basis voor een sterke, overtuigende en aantrekkelijke uitstraling. De online training is te combineren met een kick-off zoals een workshop of interactieve presentatie.

In je eigen tempo ontdek je hoe je met kleding je persoonlijkheid versterkt. Je leert zien welke kleding bij je past en waarom. Aan het eind van de training ontvang je een gepersonaliseerde CharismaGids. In dit persoonlijk naslagwerk vind je overzichtelijk en snel waarop je bij de aanschaf van een bepaald kledingstuk dient te letten.

Lees hier meer over de online training Het Fundament voor Charisma

Wil je meer informatie en de mogelijkheden bespreken? Plan een bel afspraak of neem contact met ons op.

Plan een belafspraak
Tanja Staal

Ik kan nu echt zien welke kleding goed bij me past en ervaar een groot verschil hoe ik me daarin voel. In de korte trainingstijd ben ik zelfverzekerder geworden. Dat straal ik uit in mijn werk, mensen zeggen dat er iets anders is aan me. Dit had ik niet willen missen.”

Tanja Staal


Workshop / Teambuilding
Maak kennis met je uitstraling

Deze praktische workshop biedt deelnemers een verrassende kijk op zichzelf en op elkaar. De workshop is zowel leuk als inspirerend en een echte eye-opener. De ‘eigen’ eigenheid wordt herkend en erkend.

Men ziet, ontdekt en ervaart wat kleding met uitstraling en impact doet. Daarbij krijgt men praktische tips. Het versterken van authenticiteit, aantrekkelijkheid en geloofwaardigheid staat centraal.

Wil je meer informatie en de mogelijkheden bespreken? Plan een bel afspraak of neem contact met ons op.

Plan een belafspraak

Workshop / Teambuilding
The walk for success

Met deze workshop leren de deelnemers zich met meer flair en overtuigingskracht presenteren. Je opkomst bij een presentatie, je entree bij een bijeenkomst of hoe je je beweegt door de wandelgangen van het bedrijf, dragen bij aan je impact en je geloofwaardigheid.

Het is een ontspannen en praktische workshop en speelt zich af op de ‘rode loper’ en de ‘catwalk’. Lopen op de catwalk betekent lopen op muziek, jezelf laten zien, aandacht vangen en ruimte innemen. Deze speelse workshop zorgt voor zowel meer groepssamenhang als leermomenten.

Wil je meer informatie en de mogelijkheden bespreken? Plan een bel afspraak of neem contact met ons op.

Plan een belafspraak
Marijke Heijndrijk over meer charisma ontwikkelen voor organisties

Lida heeft vier maal een workshop verzorgd voor klanten van mijn bureau. Zij weet op inspirerende wijze te vertellen waar op te letten bij het kiezen van kleding. Lida laat de deelnemers in een oogopslag zien, welke effecten bereikt kunnen worden met soms minimale wijzigingen.

Een aanbevelenswaardige workshop voor iedereen die zijn/haar persoonlijke presentatie van belang vindt.”

Marijke Heijndijk, Directeur – Heijndijk Communicatie Consult BV


Interactieve presentatie
Overtuigen door uitstraling

Lida’s inspirerende visie, voorbeelden en praktische tips lenen zich perfect voor presentaties voor grote en kleine groepen. Ze spreekt over persoonlijke uitstraling en de impact ervan op communicatie, beeldvorming en persoonlijke effectiviteit.

Haar presentatie stemt ze af op het doel van de bijeenkomst. Rode draad is het ontwikkelen van charisma, het vergroten van visuele overtuigingskracht en hoe je bewust invloed uitoefent op het beeld dat je neerzet.

Je kunt Lida van Doorn ook boeken via het sprekersbureau ZijSpreekt.

Wil je meer informatie en de mogelijkheden bespreken? Plan een bel afspraak of neem contact met ons op.

Plan een belafspraak
Cees Onderwater over meer charisma ontwikkelen voor organisties

De presentatie over charisma is naast erg leuk, ook heel illustratief. Bij de algemene richtlijnen voor uiterlijk, houding, kleding enz. heeft iedereen wel min of meer een beeld. Maar het wordt pas écht inzichtelijk als je de concepten levend ziet uitgebeeld. En precies dát gebeurt tijdens de presentatie, helder, treffend en onderhoudend toegelicht door Lida.”

Cees Onderwater, Project Manager FATCA – Rabobank Nederland


Training voor 4 personen
Versterk je uitstraling

In deze training word je letterlijk een spiegel voorgehouden. Klopt het beeld dat je neerzet met je persoonlijkheid en boodschap? Welke effecten creëer je onbewust bij anderen? Hoe versterk je je uitstraling, visuele overtuigingskracht en beïnvloedt je positief je impact?

Het aantal deelnemers is beperkt tot vier personen. Hierdoor kan men rekenen op een uiterst individuele aanpak en daarbij leert men veel van elkaar.

De deelnemers leren zien, ervaren en ontdekken welke aspecten in kleding belangrijk zijn voor hun charisma en hun authenticiteit, aantrekkelijkheid en geloofwaardigheid versterken. Ze ontvangen gedegen en onderbouwd advies.

Wil je meer informatie en de mogelijkheden bespreken? Plan een bel afspraak of neem contact met ons op.

Plan een belafspraak
Renske Burgerhout over meer charisma ontwikkelen voor organisties

Het was weer een waardevolle aanvulling om Lida zowel een presentatie als een workshop te laten verzorgen voor wethouders. Juist in de politiek ligt de focus nog wel eens teveel op de inhoud en te weinig op de uitstraling. Ze weet bij iedereen op een inspirerende wijze (in een korte tijd) een nieuwe manier van kijken naar zichzelf bij te brengen.”

Renske Burgerhout, Senior staff education & training at CDA

Training op maat

Alle trainingen worden in overleg afgestemd op doel en doelgroep. Heb je specifieke wensen, wijken ze af van de hierboven beschreven diensten? Neem contact op. We denken graag met je mee.