De online charisma training
Het Fundament voor Charisma

Deze online charisma training geeft je antwoord op de vraag: Welke kleding past bij mij?

Meer charisma ontwikkelen met de online charisma training

Bij onze aanpak ben jij het uitgangspunt. Je ziet, ontdekt en ervaart hoe je met kleding je authenticiteit, aantrekkelijkheid en geloofwaardigheid versterkt. We zoomen in op kledingdetails. Weet je bijvoorbeeld of een V-hals of een ronde hals bij je past? Grote of kleine dessins? Regelmatige of onregelmatige patronen? Alle elementen van een kledingstuk hebben effect op het beeld dat je neerzet. Je krijgt handvatten om in het grote kledingaanbod gerichte keuzes te maken.

Met Het Fundament voor Charisma ontdek je hoe je met kleding je persoonlijkheid versterkt en jezelf profileert. Met een frisse blik ga je naar kleding en jezelf kijken. Je leert zien wat bij je past en waarom.

Als je kledingstukken koopt waarvan je zeker weet dat deze jou en je uitstraling goed doen, verleng je de houdbaarheid van je garderobe. Je volgt je eigen stijl en niet de mode, hierdoor hoef je niet steeds iets nieuws aan te schaffen. Dit is goed voor je portemonnee én het milieu.

Charisma door een authentieke uitstraling

Lida van Doorn - Online charisma training

Om te leren zien welke kleding jou optimaal recht doet, heeft Lida van Doorn de Recht-Rond Formule ontwikkeld. Al meer dan 25 jaar traint en adviseert zij ondernemers en professionals in het versterken van uitstraling en visuele overtuigingskracht.

Haar Recht-Rond Formule gaat over echtheid, authenticiteit. Bij de Recht-Rond Formule spelen de vorm van het hoofd en de gezichtskarakteristieken de hoofdrol. Je hoofd is uniek en gaat altijd een wisselwerking aan met de kleding die je draagt. Het effect van deze wisselwerking bepaalt in sterke mate het beeld dat je neerzet en de impact ervan. Het zorgt ervoor dat in hetzelfde jasje de een heel charismatisch overkomt en de ander sjofel en nietszeggend. Harmonie tussen kledingkenmerken en gezichtskenmerken is de sleutel voor een charismatische uitstraling.

Naadloze aansluiting op het boek Werk aan je charisma

Boek werk aan je charisma

Deze online charisma training is specifiek gericht op jou, het boek Werk aan je charisma geeft algemene kennis. Zo bepaal je met de online training naast je figuurtype ook je Basisvorm als Driehoek, Rechthoek, Ovaal of Cirkel en herken je je karakteristieken van je gezicht als botstructuur en gezichtscompositie. Je ziet welke kledingdetails effect hebben op jouw specifieke uiterlijke karakteristieken en welke optimaal met je matchen. Tijdens de training krijg je veel voorbeelden van kleding te zien en leer je bewust naar kledingdetails kijken. Het bevat unieke oefeningen. Daarnaast ontvang je jouw persoonlijke CharismaGids. Overzichtelijk en snel vind je hierin terug, waarop je bij de aanschaf van een bepaald kledingstuk dient te letten.

Het trainingsprogramma

Aantrekkelijk overkomen met de online charisma training

Het Fundament voor Charisma bestaat uit vijf videocolleges. Elk videocollege bestaat uit meerdere video’s met duidelijke voorbeelden en wordt gevolgd door praktijkoefeningen. Deze begeleiden je stap voor stap naar je einddoel, een overtuigende charismatische uitstraling.

 1. De Basisvorm
  In het eerste videocollege maak je kennis met de Recht-Rond Formule en bepaal je je eigen Basisvorm.
 2. Lijnen, vormen en volume
  Je leert zien, ervaren en ontdekken welke lijnen en vormen in kleding je versterken.
 3. Impact van materiaal
  In dit college ontdek je wat het materiaal van een kledingstuk doet met je uitstraling.
 4. Gezichtsstructuur en vormgevingsaspecten
  Je bepaalt je gezichtskenmerken en gaat zien welke dessins en details het beste bij je passen.
 5. De Recht-Rond Formule in de praktijk
  In het laatste videocollege ga je alle stappen van de Recht-Rond Formule toepassen.

Je krijgt feedback van Lida

Heb je nog vragen na de training? Tijdens dit één op één videogesprek van een half uur kun je deze persoonlijk aan Lida voorleggen. Gedurende een jaar na aanschaf van de training heb je hier de mogelijkheid toe.

Deze online charisma training geeft je ook toegang tot:

 • Je persoonlijke CharismaGids
 • Een gepersonaliseerde KledingChecker
 • Het stappenplan Garderobe op orde

CharismaGids - Welke kleding past bij mij

Met je Persoonlijke CharismaGids weet je waarop je dient te letten

In dit persoonlijke naslagwerk zijn alle jouw resultaten uit de training samengevat. Overzichtelijk en snel vind je hierin terug, waarop je bij de aanschaf van een bepaald kledingstuk dient te letten. Kleding aanschaffen waar je blijvend een goed gevoel over hebt, wordt zo nog eenvoudiger.

Kledingchecker - Welke outfit past bij mij

Met de KledingChecker weet je binnen 2 minuten of een kledingstuk bij je past

Je KledingChecker werkt met de resultaten uit de training en je CharismaGids. Met je gepersonaliseerde KledingChecker controleer je snel en eenvoudig hoe goed een kledingstuk bij je past. De resultaten van je gecheckte kledingstukken kun je opslaan en onderling met elkaar vergelijken.

Garderobe op orde - Online charisma training

Met het stappenplan krijg je je garderobe op orde

Met deze handleiding organiseer je in 10 stappen je kledingkast. Systematisch check je je bestaande garderobe op je specifieke resultaten uit je CharismaGids. Je creëert een garderobe die voor je werkt en waar je blij van wordt.

Jouw resultaten met deze online charisma training

Je weet welke kleding bij je past en waarom
je vergroot je zichtbaarheid en visuele overtuigingskracht
Je komt aantrekkelijker over
Je zet een sterk, boeiend en authentiek beeld neer
Je bent zeker van jezelf
Je komt geloofwaardiger over
Je hebt meer charisma
Bianca Dijkzeul

Lida laat je bewust kijken naar jezelf. Dankzij het boek en de online training is het voor mij een stuk makkelijker om de kleding te kiezen die bij mij past. Het geeft mij rust om te weten wat wel of niet geschikt is voor mij en waarom. In mijn kledingkast hangen nu bijna alleen maar kledingstukken die ik met een goed gevoel aan kan trekken!

Bianca Dijkzeul

Claudia de Jager

Ik dacht altijd dat ik een aardig gevoel voor kleden had, maar tijdens de online training ging een nieuwe wereld voor me open. Nu zie ik in een oogopslag of een kledingstuk bij me past of niet. Ik let op design, stof en snit. Geweldig, het scheelt me heel wat zinloos passen.

Claudia de Jager

Andreas D’Hollandere

De online charisma training heeft mij meer vertrouwen gegeven in het kiezen van kleding in een winkel. Door de duidelijke tips weet je snel als een kledingstuk al dan niet de juiste uitstraling geeft. Een grote plus is de afzonderlijke training voor mannen of vrouwen. Ik zou de training zeker aanraden voor iedereen die meer wil halen uit zijn/haar kledingkast en dagelijks met een zelfverzekerd gevoel buiten wil komen.

Andreas D’Hollandere

Rosanne Mart

Ik heb de online training gevolgd en ben een dag met Lida gaan winkelen. Ik ben ontzettend blij met de resultaten, omdat ik nu goed weet wat mij staat. Mede door mijn nieuwe outfits ben ik aangenomen bij mijn droombaan. Door de online training heb ik meer over de theorie geleerd, die ik nog steeds toepas als ik kleding koop.

Rosanne Mart

Wil je ook deze resultaten behalen?
Volg de online training Het Fundament voor Charisma.

Het Fundament voor Charisma

Krijg een jaar lang toegang tot:

De online charisma training met video’s en oefeningen

Je leert zien, ervaart en ontdekt welke kleding bij je past en waarom.

Persoonlijke CharismaGids

Helpt je bij het kiezen van het kledingstuk wat voor jou het beste is.

Eén op één video-evaluatie

Stel eventuele vragen aan Lida van Doorn.

KledingChecker

Controleert snel en eenvoudig hoe goed een kledingstuk bij je past.

Garderobe op orde

Je creëert in 10 stappen een garderobe die voor je werkt.

De online training wordt geupdate. Je kunt deze tijdelijk niet kopen.

€ 291,- (inclusief btw)

Niet tevreden, geld terug!

Geef mij een seintje als de training weer open gaat

Online charisma training veilig betalen

Garantie

We zijn ervan overtuigd dat deze online charisma training Het Fundament voor Charisma een eye-opener voor je is en je er blij van wordt. Voldoet de training toch niet aan je verwachtingen? Geen probleem, geef dit binnen veertien dagen na aanschaf aan en we retourneren het aankoopbedrag.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Aanmelden Demo account

Nog niet overtuigd? Bekijk de demo

Vul je naam en e-mailadres in en krijg toegang tot een demo account.