Online training

krijg charisma

Wil jij ook…

Overtuigen door je uitstraling
Aantrekkelijk overkomen
Een sterk, boeiend en authentiek beeld neerzetten

Met de online training Het Fundament voor Charisma leer je met kleding je persoonlijkheid versterken en jezelf te profileren. Met een frisse blik ga je naar kleding en jezelf kijken. Je leert zien wat bij je past en waarom.

Hoe kies jij je kleding nu?

 • Laat je je leiden door de mode of een merk?
 • Is de overtuigingskracht van een verkoper bepalend?
 • Kies je wat op de paspop staat of wat je anderen ziet dragen?

Bij onze aanpak ben jij het uitgangspunt. Kleding dient jouw authenticiteit, aantrekkelijkheid en geloofwaardigheid te versterken. We zoomen in op kledingdetails. Weet je bijvoorbeeld of een V-hals of een ronde hals bij je past? Grote of kleine dessins? Regelmatige of onregelmatige patronen? Alle elementen van een kledingstuk hebben effect op het beeld dat je neerzet. Je krijgt handvatten om in het grote kledingaanbod gerichte keuzes te maken. Zo koop je altijd wat bij je past en waarin jij je goed voelt.

Bianca Dijkzeul

Bianca Dijkzeul

'Lida laat je bewust kijken naar jezelf. Dankzij het boek en de online training is het voor mij een stuk makkelijker om de kleding te kiezen die bij mij past. Het geeft mij rust om te weten wat wel of niet geschikt is voor mij en waarom. In mijn kledingkast hangen nu bijna alleen maar kledingstukken die ik met een goed gevoel aan kan trekken!'
Online training: Het Fundament van Charisma
5.0
2019-11-27T13:04:44+01:00
Bianca Dijkzeul
5
1

E. Kamerbeek

'Ik ben heel blij met de tips van Lida, ik gebruik ze steeds. Ze maken een groot verschil!'
Online training: Het Fundament van Charisma
5.0
2016-04-02T22:54:52+01:00
5
1

Past deze training bij jou?

 • Denk je vaak: wat trek ik aan vandaag?
 • Is je uitstraling belangrijk voor je?
 • Wil je een meer overtuigende indruk maken?
 • Kleding dragen waarin je je goed voelt?
 • Een persoonlijke stijl die bij je past?
 • Meer zichtbaar zijn en gehoord worden?

Met je kleding leg je een stevig fundament voor een charismatische uitstraling. Als je kleding kiest die bij je past, staat er een andere jij. Je komt niet alleen zelfverzekerder, aantrekkelijker en charismatischer over, je voelt je ook zo. Dit heeft een positief effect op de interactie.

Wat komt er aan bod in de training?

Lida van Doorn

Om te leren zien welke kleding jou optimaal recht doet, heeft Lida van Doorn de Recht-Rond Formule ontwikkeld. Lida wordt de expert op het gebied van charisma-management genoemd. Al meer dan 25 jaar traint en adviseert zij mensen uit bedrijfsleven en politiek in het versterken van uitstraling en visuele overtuigingskracht.

De Recht-Rond Formule gaat over echtheid, authenticiteit. Bij de Recht-Rond Formule spelen de vorm van het hoofd en de gezichtskarakteristieken de hoofdrol. Je hoofd is uniek en gaat altijd een wisselwerking aan met de kleding die je draagt. Het effect van deze wisselwerking bepaalt in sterke mate het beeld dat je neerzet en de impact ervan. Het zorgt ervoor dat in hetzelfde jasje de een heel charismatisch overkomt en de ander sjofel en nietszeggend. Harmonie tussen kledingkenmerken en gezichtskenmerken is de sleutel voor een charismatische uitstraling.

Rosanne Mart

Rosanne Mart

'Ik heb de online cursus gevolgd en ben een dag met Lida gaan winkelen. Ik ben ontzettend blij met de resultaten, omdat ik nu goed weet wat mij staat. Mede door mijn nieuwe outfits ben ik aangenomen bij mijn droombaan. Door de online cursus heb ik meer over de theorie geleerd, die ik nog steeds toepas als ik kleding koop.'
Online training: Het Fundament van Charisma
5.0
2019-11-27T12:57:45+01:00
Rosanne Mart
5
1
Volg de charisma training online

Lesprogramma

De training Het Fundament voor Charisma bestaat uit vijf videocolleges. Elk videocollege bestaat uit verschillende filmpjes en wordt gevolgd door praktijkoefeningen. Deze begeleiden je stap voor stap naar je einddoel, een overtuigende charismatische uitstraling.

 1. De Basisvorm
  In het eerste videocollege maak je kennis met de Recht-Rond Formule en bepaal je je eigen Basisvorm.
 2. Lijnen, vormen en volume
  Je leert zien, ervaren en ontdekken welke lijnen en vormen in kleding je versterken.
 3. Impact van materiaal
  In dit college ontdek je wat het materiaal van een kledingstuk doet met je uitstraling.
 4. Gezichtsstructuur en vormgevingsaspecten
  Je bepaalt je gezichtskenmerken en gaat zien welke dessins en details het beste bij je passen.
 5. De Recht-Rond Formule in de praktijk
  In het laatste videocollege ga je alle stappen van de Recht-Rond Formule toepassen.

Eén op één video-evaluatie

Heb je nog vragen na de training? Tijdens dit één op één videogesprek van een half uur kun je deze persoonlijk aan Lida voorleggen. Gedurende een jaar na aanschaf van de training heb je hier de mogelijkheid toe.

Het resultaat

Na het voltooien van de training heb je het fundament gelegd voor een charismatische uitstraling.

Je krijgt toegang tot:

 • Je persoonlijke CharismaGids
 • Je online KledingChecker
 • Het Garderobe op orde stappenplan

Claudia de Jager

Claudia de Jager

'Ik dacht altijd dat ik een aardig gevoel voor kleden had, maar tijdens de online training ging een nieuwe wereld voor me open. Nu zie ik in een oogopslag of een kledingstuk bij me past of niet. Ik let op design, stof en snit. Geweldig, het scheelt me heel wat zinloos passen. Bedankt Lida voor het delen van je kennis!'
Online training: Het Fundament van Charisma
5.0
2017-06-23T17:23:53+01:00
Claudia de Jager
5
1
Kleding kopen

Je persoonlijke CharismaGids

Aan het eind van de training komt je CharismaGids beschikbaar. In dit online naslagwerk zijn jouw resultaten uit de training samengevat. Overzichtelijk en snel vind je hierin terug, waarop je bij de aanschaf van een bepaald kledingstuk dient te letten. Kleding aanschaffen waar je blijvend een goed gevoel over hebt, wordt zo nog eenvoudiger.

Andreas D'Hollandere

Andreas D’Hollandere

'De training van Lida heeft mij meer vertrouwen gegeven in het kiezen van kledij in een winkel. Door haar duidelijke tips weet je snel als een kledingstuk al dan niet de juiste uitstraling geeft. Een grote plus is de afzonderlijke training voor mannen of vrouwen. Ik zou de training zeker aanraden voor iedereen die meer wil halen uit zijn/haar kledingkast en dagelijks met een zelfverzekerd gevoel buiten wil komen.'
Online training: Het Fundament van Charisma
4.0
2019-11-27T13:42:08+01:00
Andreas D'Hollandere
4
1
CharismaGids voorbeeld vrouw

Je online KledingChecker

Je KledingChecker werkt met de resultaten uit je CharismaGids. Met je gepersonaliseerde Checker controleer je snel en eenvoudig hoe goed een kledingstuk bij je past. De resultaten van je gecheckte kledingstukken kun je opslaan en onderling met elkaar vergelijken.

Tanja Staal

‘Ik kan nu echt zien welke kleding goed bij me past en ervaar een groot verschil hoe ik me daarin voel. In de korte trainingstijd ben ik zelfverzekerder geworden. Dat straal ik uit in mijn werk, mensen zeggen dat er iets anders is aan me. Dit had ik niet willen missen.’
Online training: Het Fundament van Charisma
5.0
2016-04-02T23:04:29+01:00
5
1
Garderobe op orde

Het Garderobe op orde stappenplan

Met deze handleiding organiseer je in 10 stappen je kledingkast. Systematisch check je je bestaande garderobe op je specifieke resultaten uit je CharismaGids. Je creëert een garderobe die voor je werkt.

Jindra de Baat

‘Ik heb zo veel geleerd en op zo’n krachtige en duidelijke wijze. Niet te lang, gewoon goed en leerzaam. De vele voorbeelden maken het ook makkelijk te begrijpen, je ziet wat er bedoeld wordt.’
Online training: Het Fundament van Charisma
4.0
2016-04-02T23:02:46+01:00
4
1
Goed voor het mileu

Extra bonus: Een duurzame garderobe

Als je kledingstukken koopt waarvan je zeker weet dat deze jou en je uitstraling goed doen, verleng je de houdbaarheid van je garderobe. Je volgt je eigen stijl en niet de mode, hierdoor hoef je niet steeds iets nieuws aan te schaffen. Dit is goed voor je portemonnee én het milieu.

Wil je meer charismatisch overkomen? Volg Het Fundament voor Charisma.

Het Fundament voor Charisma

Krijg een jaar lang toegang tot:

Online training

Je leert zien, ervaart en ontdekt welke kleding bij je past en waarom.

Persoonlijke CharismaGids

Je kiest altijd het kledingstuk wat voor jou het beste is, online en in de winkel.

Eén op één video-evaluatie

Stel eventuele vragen aan Lida van Doorn.

KledingChecker

Je controleert snel en eenvoudig hoe goed een kledingstuk bij je past.

Garderobe op orde

Je creëert in 10 stappen een garderobe die voor je werkt.


Niet tevreden, geld terug!

Betaal veilig via jouw eigen bank

Wil je na een jaar nog steeds toegang? Je verlengt het voor € 49,- per jaar.

Garantie

We zijn ervan overtuigd dat de training Het Fundament voor Charisma een eye-opener voor je is en je er blij van wordt. Voldoet het toch niet aan je verwachtingen? Geen probleem, geef dit binnen veertien dagen na aanschaf aan en we retourneren het aankoopbedrag.

Aanmelden Demo account

Nog niet overtuigd? Bekijk de demo

Vul je naam en e-mailadres in en krijg toegang tot een demo account.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op.