Online training

Wil jij ook…

krijg charisma
Overtuigen door je uitstraling
Geloofwaardig en aantrekkelijk overkomen
Een sterk, boeiend en authentiek beeld neerzetten
Je persoonlijke effectiviteit verbeteren

Met de online training Het Fundament voor Charisma leer je met kleding je persoonlijkheid versterken en jezelf te profileren. Je krijgt handvatten om het beeld dat je neerzet te beïnvloeden en met jou in overeenstemming brengen. Met deze training ga je met een frisse blik naar kleding en naar jezelf kijken. Je leert zien wat bij je past en waarom.

Hoe kies jij je kleding nu?

 • Laat je je leiden door de mode of een merk?
 • Is de overtuigingskracht van een verkoper bepalend?
 • Kies je wat op de paspop staat?
 • Zijn je vrienden of collega’s van invloed?

Met onze online training word je je eigen stijladviseur en ben je niet meer afhankelijk van anderen. Het wordt eenvoudig uit het overweldigende kledingaanbod datgene te kiezen wat jou goed staat en je versterkt. De training is er zowel in een mannen- als een vrouwenversie. Bij de start van de training bepaal je welke versie je wilt volgen.

Past deze training bij jou?

Overtuig anderen door je uitstraling

Ben je benieuwd of deze training wat voor je is? Stel jezelf de volgende vragen.

 • Denk je vaak: wat trek ik aan vandaag?
 • Is je uitstraling belangrijk voor je?
 • Wil je een meer overtuigende indruk maken?
 • Wil je kleding dragen waarin je je goed voelt?
Heb je bovenstaande vragen met ja beantwoordt? Dan is deze training voor jou!

Bij onze aanpak ben jij het uitgangspunt. Kleding dient jouw authenticiteit, aantrekkelijkheid en geloofwaardigheid te versterken. Met de online training Het Fundament voor Charisma leer je bewust naar jezelf en kleding kijken. We zoomen in op kledingdetails. Weet jij bijvoorbeeld of rechte of meer ronde vormen bij je passen? Grote of kleine dessins? Regelmatige of onregelmatige patronen? Alle elementen van een kledingstuk hebben effect op het beeld dat je neerzet. Je krijgt handvatten om in het grote kledingaanbod gerichte keuzes te maken. Zo koop je altijd wat bij je past en waarin jij je goed voelt.

Kies voor onze online training: Het Fundament voor Charisma

Als je op zoek bent bent naar een persoonlijke stijl die bij je past
Je meer zichtbaar wilt zijn en gehoord wilt worden
Als je visueel wilt overtuigen

E. Kamerbeek

Ik ben heel blij met de tips van Lida, ik gebruik ze steeds. Ze maken een groot verschil!
Online training: Het Fundament van Charisma
5.0
2016-04-02T22:54:52+02:00
5
1

Tanja Staal

‘Ik kan nu echt zien welke kleding goed bij me past en ervaar een groot verschil hoe ik me daarin voel. In de korte trainingstijd ben ik zelfverzekerder geworden. Dat straal ik uit in mijn werk, mensen zeggen dat er iets anders is aan me. Dit had ik niet willen missen.’
Online training: Het Fundament van Charisma
5.0
2016-04-02T23:04:29+02:00
5
1

Wat komt er aan bod in de training?

Volg de charisma training online

Je versterkt met kleding je persoonlijkheid. Lida van Doorn heeft daarvoor de Recht-Rond Formule ontwikkeld. Bij de Recht-Rond Formule spelen de gezichtskarakteristieken en de vorm van het hoofd een belangrijke rol. Je hoofd gaat met de kleding die je draagt altijd een wisselwerking aan. Het effect van deze wisselwerking bepaalt in sterke mate het beeld dat je neerzet en de impact ervan. Je hoofd, zo kenmerkend voor je eigenheid, vormt de basis voor een kledingkeuze die jouw persoonlijkheid versterkt!

Wil je bijvoorbeeld een jasje aanschaffen dat jou meer charismatisch maakt? Met de online training Het Fundament voor Charisma en je persoonlijke CharismaGids heb je ijzersterke handvatten voor het bepalen van je keuze.

Tijdens de training komen onder meer aan bod

Jouw karakteristieke uiterlijke kenmerken
Het versterken van je authenticiteit, aantrekkelijkheid en geloofwaardigheid
De balans tussen lijnen, vormen en volume in een kledingstuk en jou
De impact van materiaal en vormgevingsaspecten
Hoe jij de beste kledingkeuzes maakt

De training

Tijdens de training leer je zien, ervaren en ontdekken welke kledinglijnen en vormen, materialen en dessins voor jou optimaal zijn. Kleur laten we buiten beschouwing, het is niet onbelangrijk, maar de kers op de cake. Het zijn de vormgevingsaspecten van een kledingstuk die allesbepalend zijn voor het creëren van een sterke uitstraling!

De training Het Fundament voor Charisma bestaat uit vijf videocolleges. Elk videocollege bestaat uit verschillende filmpjes en wordt gevolgd door praktijkoefeningen. De training duurt gemiddeld drie uur en doe je in je eigen tempo en op het moment dat jou het beste uitkomt.

 • De Basisvorm
 • In het eerste videocollege maak je kennis met de uitgangspunten en de 4 verschillende Basisvormen. Harmonie, contrast en impact van vormgevingsaspecten komen hierbij aan bod.

 • Lijnen, vormen en volume
 • Je leert zien, ervaren en ontdekken welke kledinglijnen en vormen jouw uitstraling versterken. Revers, kraagvormen en stofvolume zijn onderdelen van dit videocollege.

 • Impact van materiaal
 • In dit college ontdek je het effect van materiaal op je uitstraling. Dien je te kiezen voor stoffen die hard of zacht zijn? Vast of soepel? Glad of juist met structuur? De keuze van het materiaal van een kledingstuk verzwakt of versterkt je authenticiteit.

 • Gezichtsstructuur en vormgevingsaspecten
 • Je gaat kijken naar welke dessins het beste bij je gezichtsstructuur passen. Grote of kleine dessins, regelmatige of onregelmatige, hoekige of meer ronde vormen? Hoe beter het dessin bij je past, hoe aantrekkelijker je overkomt.

 • De Recht-Rond Formule in de praktijk
 • Het laatste videocollege is een samenvatting. Daarbij ga je al je opgedane kennis toepassen in praktische oefeningen. Zo maak je voortaan altijd de voor jou beste kledingkeuzes.

Leren doe je het best door zelf te ontdekken, te zien en te ervaren. Elk college wordt gevolgd door een serie praktijkoefeningen. Deze begeleiden je stap voor stap naar je einddoel, een overtuigende charismatische uitstraling.

Als deelnemer aan het ‘Fundament van Charisma’ krijg je per post een pakketje met verschillende dessins en patronen toegestuurd. Tijdens de training ga je hiermee aan de slag om goed te zien wat bij je past.

Lida van Doorn, je trainer, is al jaren een autoriteit op het gebied van charisma-management. Vanuit haar beproefde methodiek traint en adviseert zij mannen en vrouwen uit bedrijfsleven en politiek in het bewust invloed uitoefenen op het beeld dat zij neerzetten en het optimaal managen van hun impact. Met deze training biedt Lida haar visie en expertise nu ook online aan. Haar drive is je te laten ontdekken hoe je met kleding je authenticiteit, aantrekkelijkheid en geloofwaardigheid versterkt.

Gedurende een jaar na aanschaf van de training heb je de mogelijkheid om een online evaluatie te plannen met Lida van Doorn. Deze evaluatie duurt een half uur. Heb je nog vragen na de training? Tijdens dit één op één videogesprek kun je deze persoonlijk aan Lida voorleggen.

Het resultaat

Training volgen op laptop

Na het voltooien van de training Het Fundament voor Charisma heb je handvatten om in het grote kledingaanbod gerichte en zelfbewuste keuzes te maken.

Daarbij krijg je toegang tot handige tools die je helpen de voor jou optimale kledingkeuzes te maken.

 • Je persoonlijke CharismaGids
 • Je online KledingChecker
 • Het Garderobe op Orde stappenplan

Je persoonlijke CharismaGids

Kleding kopen

Aan het eind van de training komt je CharismaGids beschikbaar. In dit online naslagwerk zijn jouw resultaten uit de training samengevat. Overzichtelijk en snel vind je hierin terug, waarop je bij de aanschaf van een bepaald kledingstuk dient te letten. Zo kies je altijd wat voor jou het beste is, in de winkel en online.

Marjolein Zomerdijk

'Ik ben zekerder geworden in het kleding kopen, omdat ik nu handvatten heb waar ik op moet letten. De training is praktisch en dat is heel fijn. Door jullie systematiek van de training vond ik de moeilijke stof in het boek ‘Overtuigen door uitstraling’, wat ik eerder had gekocht, nu heel toegankelijk. De uitleg met veel voorbeelden en de directe respons op mijn antwoorden, maakt het super duidelijk.'
Online training: Het Fundament van Charisma
4.0
2018-10-24T20:49:33+02:00
4
1

Je online KledingChecker

CharismaGids voorbeeld vrouw

Je KledingChecker werkt met de resultaten uit je CharismaGids. Met je gepersonaliseerde Checker controleer je snel en eenvoudig hoe goed een kledingstuk bij je past. De resultaten van je gecheckte kledingstukken kun je opslaan en onderling met elkaar vergelijken. Kleding aanschaffen waar je blijvend een goed gevoel over hebt, wordt zo nog eenvoudiger.

Marja Brederveld

Ik weet nu eindelijk waarom ik nooit tevreden was met mijn uiterlijk en wat ik eraan kan doen. De cursus heb ik met plezier gevolgd. Het is duidelijk en goed te begrijpen. De theorie uit je boek ‘Overtuigen door uitstraling’ kwam helemaal tot leven. Ik merk nu al dat ik meer zelfvertrouwen heb. Lida, heel erg bedankt!
Online training: Het Fundament van Charisma
5.0
2018-10-24T21:53:32+02:00
5
1

Het ‘Garderobe op orde’ stappenplan

Garderobe op orde

Met deze handleiding creëer je een garderobe die voor je werkt. Systematisch check je je bestaande garderobe op je specifieke resultaten uit je CharismaGids. In 10 stappen organiseer je jouw kledingkast.

Je garderobe gaat uit kledingstukken bestaan die je versterken en waar je je goed in voelt. Een kledingkast vol favorieten!

Jindra de Baat

‘Ik heb zo veel geleerd en op zo’n krachtige en duidelijke wijze. Niet te lang, gewoon goed en leerzaam. De vele voorbeelden maken het ook makkelijk te begrijpen, je ziet wat er bedoeld wordt. Ik kijk uit naar een vervolgtraining!’
Online training: Het Fundament van Charisma
4.0
2016-04-02T23:02:46+02:00
4
1

Extra bonus: Een duurzame garderobe

Goed voor het mileu

Als je kledingstukken koopt, waarvan je zeker weet dat deze jou en je uitstraling goed doen, verleng je de houdbaarheid van je garderobe. Je hoeft niet steeds iets nieuws aan te schaffen. Je volgt je eigen stijl!

Het blijkt, dat kleding waar je over nadenkt bij aankoop, waar je bewust je geld aan besteedt en dat kwalitatief goed is, je een blijvend geluksgevoel geeft. Het kledingstuk betekent iets voor je en is daardoor waardevoller dan iets wat je hebt gekocht, omdat het bijvoorbeeld zo leuk op de paspop stond of in de mode is. Door minder kleding te kopen en langer met je kleding te doen, draag je je steentje bij aan het minder uitputten van de aarde en het verminderen van de gigantische afvalberg. Kleding is geen wegwerpartikel!

Aanmelden Demo account
Benieuwd wat je krijgt en wil je de training inzien?
Vul je e-mailadres in en krijg toegang tot een demo account.

Recensies van cursisten via onze Facebookpagina

 • positive review  Wat een heerlijke training! Ik ben heel anders naar mezelf en mijn kleding gaan kijken. Veel positiever, want je wordt niet meer afgeleid door je 'fysieke verbeterpuntjes'. Deze training daagt je uit om na te denken over wat je wilt uitstralen en geeft daar een hele praktische invulling aan. Ik ben nu met veel meer plezier met kleding bezig - zakelijk en privé - en let op details waar ik eerst het bestaan niet van kende. Daardoor voel ik me nu prettiger in wat ik draag.

  thumb Annemarie van der Tuijn
  28/03/2019
 • positive review  Ik heb de online cursus gevolgd en ben een dag met Lida gaan winkelen. Ik ben ontzettend blij met de resultaten, omdat ik nu goed weet wat mij staat. Mede door mijn nieuwe outfits ben ik aangenomen bij mijn droombaan. Door de online cursus heb ik meer over de theorie geleerd, die ik nog steeds toepas als ik kleding koop.

  thumb Rosanne Ṁart
  04/11/2018
 • positive review  Lida laat je bewust kijken naar jezelf. Dankzij het boek en de online training is het voor mij een stuk makkelijker om de kleding te kiezen die bij mij past. Het geeft mij rust om te weten wat wel of niet geschikt is voor mij en waarom. In mijn kledingkast hangen nu bijna alleen maar kledingstukken die ik met een goed gevoel aan kan trekken!

  thumb Bianca Dijkzeul
  04/09/2018
 • 4 star review  Ik heb de training persoonlijk al eens bij Lida doorlopen. Deze online training was voor mij niet alleen een prettige herhaling, maar heeft voor mij veel dingen nóg helderder gemaakt. Vooral de filmpjes zijn zeer duidelijk en informatief en een goede ondersteuning bij de theorie die je krijgt. Het hielp mij sneller de dingen eigen maken. Ik kan nu nog beter en sneller juiste kledingkeuzes maken, heel prettig en effectief! En het levert ook nog een duurzame garderobe op 🙂

  thumb Charlotte Thomassen
  17/07/2018
 • 5 star review  Ik dacht altijd dat ik een aardig gevoel voor kleden had, maar tijdens de online training ging een nieuwe wereld voor me open. Nu zie ik in een oogopslag of een kledingstuk bij me past of niet. Ik let op design, stof en snit. Geweldig, het scheelt me heel wat zinloos passen. Bedankt Lida voor het delen van je kennis!

  thumb Claudia de Jager
  10/07/2018

Wil je je eigen account? Krijg vandaag nog toegang tot de training.

Het Fundament voor Charisma

Je krijgt een jaar lang toegang tot:

Online training

Inclusief videocolleges en praktische oefeningen.


Persoonlijke CharismaGids

Hierin zijn jouw resultaten uit de training samengevat. Zo kies je altijd het kledingstuk wat voor jou het beste is, online en in de winkel.


VideoEvaluatie

Een persoonlijke evaluatie met onze Charisma-expert.


KledingChecker

Een handig hulpmiddel dat laat zien hoe goed een kledingstuk bij je past.


Garderobe op orde

In 10 stappen creëer je een garderobe die voor je werkt!


Totaal: (inclusief btw) 291,-

Betaal veilig via jouw eigen bank Betaal veilig met je creditcard via PayPal

Niet tevreden, geld terug

Garantie

We zijn ervan overtuigd dat de training Het Fundament voor Charisma een eye-opener voor je is en je er blij van wordt. Voldoet de training toch niet aan je verwachtingen? Geen probleem, geef dit binnen veertien dagen na aanschaf van de training aan en we retourneren het aankoopbedrag.

Advies

Heb je nog vragen over de training? Neem gerust contact op met onze trainer Lida van Doorn op 070 346 57 73.