Het boek Werk aan je charisma 
Een leuk cadeau voor de feestdagen

In deze bijzondere tijd is een persoonlijk cadeau, het gevoel hebben dat de ander echt aan je denkt, waardevoller dan ooit. Graag draag ik daar een steentje aan bij.

Met plezier signeer ik mijn boek voor je en schrijf ik daarbij een door jou gemaakt persoonlijk tekstje.

Werk aan je charisma

Wil je een gesigneerd boek cadeau geven?

Het boek wordt in cadeaupapier ingepakt en kosteloos bezorgd. Prijs €29,99.

Wat anderen zeggen over dit boek

Manon Burger

Lida’s adviezen hebben mijn kledingkeuze vereenvoudigd. Ik weet nu precies welke kleding bij me past en mijn uitstraling versterkt. Door haar zet ik een krachtige versie van mezelf neer.’

Manon Burger – Marketing Directeur, Elsevier

Coen Wulms

Lida brengt meer rust en evenwicht in je presentatie waardoor je een zelfverzekerde indruk maakt en je boodschap beter overkomt. Haar tips en suggesties zijn regelrechte eyeopeners.’

Coen Wulms – Lifestyledeskundige o.a. verbonden aan Esquire

Professor José Teunissen

Nu duurzaamheid hoog op de agenda staat, is het belangrijk dat je kiest voor kwaliteit en niet voor kwantiteit. Met een charismatische kledingstijl creëer je een garderobe die bij je past en waar je je blijvend goed in voelt!’

Professor José Teunissen – Dean, London College of Fashion: School of Design & Technology

Authentiek, aantrekkelijk en geloofwaardig overkomen


Bekijk de eerste hoofdstukken

Jouw uitstraling is een bijzonder belangrijk aspect in je communicatie. De manier waarop je jezelf presenteert, bepaalt hoe de ander jou ervaart. Het heeft grote invloed op de interactie en is cruciaal voor hoe men je boodschap waardeert en interpreteert. Het plaatje kleurt het praatje. Zijn die niet met elkaar in overeenstemming? Dan ontstaat er vroeg of laat ruis in de communicatie en dat heeft invloed op je persoonlijke effectiviteit.

Lida leert je bewust naar jezelf te kijken. Aan de hand van drie sleutelbegrippen – authenticiteit, aantrekkelijkheid en geloofwaardigheid – laat ze zien hoe je jezelf overtuigend neerzet. Je kleding, je houding en hoe je beweegt onderstrepen wie je bent. Met een praktisch stappenplan en steekhoudende adviezen leert ze je bewust invloed uit te oefenen op beeld en boodschap, zowel offline als online.

Exclusief voor de lezers van dit boek staat er een persoonlijk online werkboek klaar. Aan de hand van oefeningen creëer je hier je eigen ‘Werk aan je charisma’-conclusie.

Ineke Smits

‘… Wil je meer weten over wat je kunt doen om je persoonlijkheid en boodschap te versterken? Dit boek leert je om meer grip te krijgen op je uitstraling. Met de toegang tot het persoonlijk online werkboek, dat je bij de aanschaf van dit boek ontvangt, kun je voor jezelf testen of je bijvoorbeeld een recht of rond figuurtype bent en wat zoal kan bijdragen aan het versterken van jouw charisma. Werk aan je charisma is een overzichtelijk, praktisch en nuttig boek waarin je leest hoe je meer regie krijgt op de wijze waarop je jezelf presenteert en wilt laten zien.’

Ineke Smits, haar recensie is te lezen op Managementboek.nl

Het boek Werk aan je charisma

Een leuk cadeau voor de feestdagen

Dit boek geeft je de handvatten om authentiek, aantrekkelijk en geloofwaardig over te komen en je charisma te vergroten.

Bestel een gesigneerd exemplaar voor jezelf of voor een dierbare. Het wordt ingepakt in cadeaupapier naar keuze. De prijs is, net als in de boekhandel, € 29,99.

Graag bestel ik een gesigneerd boek