Advies

  • Wil je feedback op je uitstraling?
  • Weten hoe je meer charismatisch overkomt?
  • Zeker zijn over de indruk die je maakt?
We geven je onderbouwd charisma advies. Zo helpen we je in de keuze van je foto’s, doen aanbevelingen over je outfit voor een specifiek doel of helpen je effectief je garderobe uit te breiden.

Wil je dieper ingaan op de materie, meer weten over het hoe en waarom? Kijk op de pagina Coaching.


Een overtuigende profielfoto op LinkedIn

Advies per e-mail Fotoselectie Binnen 48 uur

Een goed gekozen foto maakt het verschil. Je LinkedIn foto bepaalt óf opdrachtgevers, werkgevers of recruiters je profiel lezen én met welke insteek. We selecteren voor jou de beste foto en vertellen je waarom.

Bestellen€ 47,95 (incl. btw)
Lees verder

Je foto vertelt een verhaal, bewust en onbewust. Op grond van dit beeld trekt men conclusies. Zo bepaalt de uitstraling van jouw LinkedIn foto hoe competent je voor een bepaalde functie of opdracht wordt gezien. We helpen je bij de keuze voor de meest overtuigende foto voor je profiel.

Bij de selectie kijken we naar de totale uitstraling van de foto en naar de onderdelen die de uitstraling bepalen, zoals je kleding, houding, gezichtsexpressie en de achtergrond.

Je ontvangt op werkdagen binnen 48 uur advies over welke foto het beste is en waarom.


Populair

Videobellen met charisma

Videoconsult Met Lida van Doorn 45 minuten

Of je nu videobellen gebruikt voor vergaderen, een training of een sollicitatie, het is belangrijk dat je jezelf sterk profileert. Weet jij hoe je overkomt?

Inplannen€ 169,- (incl. btw)
Lees verder

Sinds maart zijn we in het bedrijfsleven massaal overgestapt op videobellen. Net als bij een ‘gewone’ afspraak is ook hierbij je uitstraling en in je kracht staan van belang.

In een één op één videogesprek bespreekt Lida hoe je overkomt. Ze kijkt naar jou, je expressie en je kleding, en je achtergrond. Op al deze aspecten krijg je onderbouwd advies. Na dit consult zet je jezelf bij elk videogesprek overtuigend en charismatisch neer.

Iris Korver“Lida heeft mij, in korte tijd, enorm geholpen om mij zekerder te voelen tijdens het videobellen. Makkelijk uit te voeren tips hebben mij meer zelfvertrouwen gegeven en dat is te zien. Ik krijg complimenten van onder andere collega’s!”

Iris Korver, Adviseur inzetbaarheid NS


Jij op je best

Videoconsult Met Lida van Doorn 20 minuten

Heb je binnenkort een belangrijke presentatie, sollicitatie of afspraak en wil je feedback op je outfit? Weten of het jouw authenticiteit, aantrekkelijkheid en geloofwaardigheid versterkt? In een één op één videogesprek staat onze expert Lida van Doorn voor je klaar.

€ 86,- (incl. btw)
Lees verder

Lida evalueert het beeld dat je neerzet in samenhang met je persoonlijkheid en boodschap. Je krijgt tips hoe je je outfit optimaliseert, zodat jij op je best overkomt.

Na dit dit gesprek ben je zeker over je uitstraling, je weet welk beeld je neerzet en dat dat overeenkomt met dat wat je wilt neerzetten. Zo kun je je vol zelfvertrouwen volledig focussen op de inhoud van het gesprek.

Dirk Stellingwerf over charisma advies“Ik had op korte termijn een aantal belangrijke presentaties en vroeg Lida voor advies over m’n uitstraling. Het resultaat was verbluffend en wierp zeker vruchten af.”

Dirk Stellingwerf, Int. Accountmanager, Schaap Holland B.V.

Populair

Een overtuigende profielfoto op LinkedIn

Advies per e-mail 1 profiel Binnen 48 uur

Wil je feedback op de overtuigingskracht van je profielfoto? Wij nemen je foto onder de loep.

Bestellen€ 19,95 (incl. btw)
Lees verder

Jouw foto bepaalt voor een groot deel óf men je profiel leest én met welke insteek je profiel wordt gelezen door opdrachtgevers, werkgevers of recruiters. Een goed gekozen foto kan het verschil maken. Het beeld dat je neerzet is beslissend voor hoe competent je voor een bepaalde functie of opdracht wordt gezien.

Aan de orde komen:

  • Beeld en boodschap, wat zegt de foto over jou
  • De totale compositie, aspecten als kleding, houding, gezichtsexpressie en achtergrond
  • Aanbevelingen om jouw profielfoto te versterken

Klik op de knop bestellen en gebruik het formulier om je LinkedIn account met ons te delen. Zorg dat je LinkedIn instellingen voor zichtbaarheid van je profielfoto op ‘Openbaar’ staat. Nadat je de betaling hebt voldaan, analyseren we je foto en ontvang je binnen 48 uur per e-mail een evaluatie met advies.

Twijfel je tussen meerdere foto’s?
Kies dan voor het product ‘De impact van jouw foto(‘s)’ hieronder en geef bij de aanvraag aan dat het doel voor LinkedIn is.


De impact van jouw foto(‘s)

Telefonisch advies 1 tot 5 foto’s 15 minuten

Wat zegt een foto over jou? Elke foto vertelt een verhaal, bewust en onbewust. Op grond van het beeld trekken we conclusies. Zorg ervoor dat jouw foto de juiste impact heeft.

Bestellen€ 47,95 (incl. btw)
Lees verder

Je krijgt uitleg over hoe je overkomt op de foto(‘s), zodat je de beste foto kiest voor jouw specifieke doel en situatie.

Bij de analyse komen aan de orde:

  • Beeld en boodschap
  • Compositie
  • Uitstraling afgebeelde persoon of personen
  • Aanbevelingen ter optimalisatie

Geef in het formulier aan wat het doel is van de foto en waarvoor je deze wilt gebruiken. Je kunt ook meerdere foto’s voor hetzelfde doel met elkaar laten vergelijken.

Nadat je het advies hebt gekocht, maak je via de online agenda een telefonische afspraak. Het advies duurt gemiddeld een kwartier.


Effectief winkelen

Stad naar keuze 1 op 1 Minimaal 1 uur

Wil je jouw garderobe doelgericht uitbreiden? Zoek je een speciale outfit voor een sollicitatie of presentatie? Een jasje of bril die goed bij je past? Shop effectief met Lida of met een door Lida getraind expert.

Lees verder

Gericht en zelfverzekerd kiezen uit het ruime assortiment dat wordt aangeboden is niet altijd eenvoudig. Door samen met de expert te winkelen is dit verleden tijd. Jullie maken keuzes op basis van jouw wensen, profiel- en kledingkenmerken, persoonlijke stijl en doel.

Investering: € 115,00 per uur in Den Haag
Reisvergoeding voor buiten Den Haag: € 0,55 per km met een afname van minimaal 3 uur.

Wil je meer informatie en de mogelijkheden bespreken?
Stuur ons een bericht of neem contact op via:

070 346 57 73
info@charismagids.nl

Bericht versturen

Op maat

Advies op maat 1 op 1 In overleg

Vind je in bovenstaande adviezen niet waarnaar je op zoek bent? Neem contact op voor een advies op maat.

Lees verder

Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken we je wensen op het gebied van het versterken van je charisma en visuele overtuigingskracht. Met de focus op jouw expliciete doel maken we samen een programma dat bij je past.

Wil je meer informatie en de mogelijkheden bespreken?
Stuur ons een bericht of neem contact op via:

070 346 57 73
info@charismagids.nl

Bericht versturen