Coaching

Met charisma coaching krijg je kennis, inzicht en handvatten om je uitstraling te vergroten. Het versterken van je authenticiteit, aantrekkelijkheid en geloofwaardigheid staat centraal.

Je leert hoe je jezelf karaktervol, aantrekkelijk en overtuigend profileert. Je ontdekt hoe je bewust invloed uitoefent op het beeld dat je neerzet en je impact managet. Je maakt meer indruk, blijft beter in het geheugen hangen en komt zelfverzekerder over.

Heb je weinig tijd en wil je een onderbouwd advies? Bijvoorbeeld over een outfit of je Linkedin profielfoto?
Kijk dan bij Advies.


Populair

Je charismatische kledingstijl

Charisma coaching aan huis 1 op 1 3 uur

Lida leert je zien, ervaren en ontdekken welke kleding bij je past en waarom. Met een frisse blik ga je naar jezelf en kleding kijken en ontwikkel je je eigen charismatische kledingstijl.

Lees verder

Je kleding is de basis voor een charismatische uitstraling. Na het volgen van deze training weet je welke kleding jouw persoonlijkheid versterkt. Je kleding speelt een belangrijke rol in je dagelijks leven. Het bepaalt in sterke mate het beeld dat je neerzet en hoe jij en je boodschap bij de ander overkomen. Kleding die bij je past versterkt je uitstraling, je zelfvertrouwen en je goed voelen. Het is van invloed op je lichaamshouding en beweging. Je gaat meer ruimte innemen.

Met Lida’s beproefde Recht-Rond Formule leer je op een snelle en systematische wijze zien en ontdekken wat de diverse vormgevingsaspecten in kleding met je uitstraling doen. Je ontdekt hoe je zelf het beeld en de boodschap bepaalt en daarop effectief invloed uitoefent. Haar formule en constructieve aanpak zorgen zowel voor resultaat als plezier tijdens de gezamenlijke ontdekkingstocht.

Het resultaat:

  • Je kleding versterkt je authenticiteit, aantrekkelijkheid en geloofwaardigheid
  • Uit het grote kledingaanbod kun je gericht kiezen
  • Je creëert een charismatische en duurzame garderobe

Deze training is te combineren met de Garderobecheck.

Manon Burger over charisma coaching“We hebben een coach voor het werk, sport, dieet of geestelijk welzijn. Waarom niet voor het uiterlijk en je presentatie, die iedere dag bepalen hoe jij overkomt op anderen en welke versie je van jezelf laat zien?

Lida kijkt analytisch en grondig naar je gehele voorkomen, van botstructuur, houding, tot vormen en kleuren en ze geeft gericht feedback en advies. Ze heeft me geholpen orde te scheppen in mijn overvloed aan kleding.

Hierdoor is de dagelijkse vraag ‘Wat moet ik aan vandaag’ een makkelijke en leuke vraag geworden. Ik heb nu een helder overzicht van wat bij mij past en wat mijn uitstraling versterkt. Ik weet hoe ik items die minder bij mij passen, kan aanpassen door bijvoorbeeld een accessoire toe te voegen. Er komt niet een jurk binnen, maar een krachtige versie van mijzelf.

In een druk leven heeft Lida’s hulp mijn kledingkeuze versimpeld en daar voel me vrolijker en sterker bij.”

Manon Burger, Marketing Directeur, Elsevier

Wil je meer informatie en de mogelijkheden bespreken?
Stuur ons een bericht of neem contact op via:

070 346 57 73
info@charismagids.nl

Bericht versturen


Garderobecheck

Charisma coaching aan huis 1 op 1 In overleg

Samen met Lida creëer je een uitgekiende, charismatische garderobe die jouw persoonlijkheid en boodschap onderstreept.

Lees verder

Deze training is een vervolg op Je charismatische kledingstijl en de online training Het Fundament voor Charisma. Het gaat er niet alleen om wat je draagt, maar ook om hoe je het draagt en waarmee je het combineert. Je leert ijzersterke combinaties maken en zien en ontdekken welke indruk je met de diverse outfits maakt.

Je garderobe biedt meer interessante mogelijkheden, dan de vaste combinaties die je gewend bent te dragen. Kledingstukken die niet voldoen aan je eigen unieke stijl leer je met eenvoudige tips en tricks aanpassen.

Willem de Wit over charisma coaching“Lida, ik wil je nog eens heel hartelijk danken voor de geweldig goede adviezen die je hebt gegeven. Ik vind het hartstikke leuk om m’n nieuwe combinaties te gaan dragen. Gisteren heb ik de eerste uitgeprobeerd. Ik merkte meteen de evenwichtigheid en de kracht ervan. SUPER!”

Willem de Wit, Directeur Mobilé

Voor je efficiëntie leg je de diverse kledingcombinaties op foto vast. Hiermee maak je makkelijk en snel je keuze, afgestemd op jouw specifieke doel en gelegenheid. Tevens maken we een overzicht van de items, waarmee je je garderobe efficiënt uitbreidt. Dit geldt voor zowel zakelijke- als vrijetijdskleding.

Wil je meer informatie en de mogelijkheden bespreken?
Stuur ons een bericht of neem contact op via:

070 346 57 73
info@charismagids.nl

Bericht versturen

Houding, beweging en gezichtsexpressie

Fysieke aanwezigheid 1 op 1 Minimaal 2 uur

Ontdek hoe je met je houding, beweging en mimiek jouw authenticiteit, aantrekkelijkheid en geloofwaardigheid versterkt.

Lees verder

De wijze waarop je een ruimte binnenloopt, heeft een bepaalde impact. Hoe je contact legt op een netwerkbijeenkomst geeft een indicatie over wie je bent. Jouw opkomst bij een presentatie is beslissend voor de aandacht en de interesse van de zaal.

Doelgericht werk je aan een goede lichaamshouding, een zelfbewuste natuurlijke loopbeweging en zelfverzekerde ondersteunende gebaren. Jouw eigenheid is hierbij leidend. Daarbij letten we ook op je kleding en schoeisel. Er is altijd een wisselwerking tussen kleding, persoonlijkheid, lichaamshouding en beweging.

De kracht van deze training ligt in de vele praktische oefeningen. We richten ons op situaties uit de praktijk van alledag en op voor jou specifieke casussen. Jij bepaalt de focus.

Mogelijke onderdelen van het programma:

  • Je entree
  • Hoe je contact legt op een bijeenkomst
  • De wijze waarop je zit en staat
  • Het openen en afsluiten van een presentatie
  • Zelfbewust ruimte innemen, aandacht vangen en vasthouden
  • Het brengen van consistentie tussen persoonlijkheid, beeld en boodschap

Peter van Hofweegen over charisma coaching“Lida geeft vanuit haar warmte en oprechte interesse in mensen fantastische adviezen hoe je jezelf goed kunt presenteren. Dit doet zij met humor en aandacht. Ik denk regelmatig aan Lida als ik voor de kledingkast sta of naar een spreekgestoelte loop! Een aanrader voor jezelf of voor je team.”

Peter van Hofweegen,Associate bij ZOOOMEEE

Wil je meer informatie en de mogelijkheden bespreken?
Stuur ons een bericht of neem contact op via:

070 346 57 73
info@charismagids.nl

Bericht versturen

Charismatische mindset

Mentaliteit Individueel N.t.b.

Centraal staat positiviteit in je denkstijl; de manier waarop je in het leven staat en bijvoorbeeld problemen aanpakt. Mensen die wij als charismatisch ervaren denken in oplossingen en gaan voor persoonlijke groei.

Lees verder

Momenteel zijn we deze training aan het ontwikkelen. Graag horen we van je wat jouw belangrijkste vraag is in relatie tot deze training en wat je zou willen dat het je oplevert.

Geef feedback

Op maat

Charisma coaching 1 op 1 In overleg

Wil je gericht op een specifieke situatie werken aan je persoonlijke presentatie? Je boodschap beter over het voetlicht brengen? Of inzicht krijgen waarom de perceptie die men van je heeft niet overeenstemt met wie je bent en wilt zijn?

Lees verder

Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken we je wensen, aandachtspunten en het centrale thema voor het versterken van je visuele overtuigingskracht en het vergroten van je charisma.

Met de focus op je expliciete doel maken we samen een programma op maat dat naadloos aansluit aan je persoonlijke wensen.

Stuur ons een bericht of neem contact op via:

070 346 57 73
info@charismagids.nl

Bericht versturen